Web Analytics Made Easy - Statcounter

 باشگاه خبرنگاران جوان ـ  مهمترین اخبار اقتصادی امروز دوشنبه ۲۵ بهمن به شرح زیر است: 

عمل به شیوه گذشته، طرح‌های نیمه تمام را باستانی می‌کند
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: متوسط عمر طرح‌های نیمه تمام از ۱۷ سال عبور کرده و باید در شیوه اداره کشور تجدید نظر کرد.

بانک‌ها برای رفع ناترازی خود اقدام کنند
رئیس بانک مرکزی گفت: بانک‌ها باید وضعیت نقدینگی خود را مدیریت کنند و برای رفع ناترازی خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت مرغ قطعه‌بندی اعلام شد
معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، قیمت مرغ قطعه‌بندی و بسته‌بندی شده را ابلاغ کرد.

برنامه جامع کنترل قاچاق کالا از ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ آغاز می‌شود
وزیر صمت گفت: از ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ برنامه جامع کنترل قاچاق با حوزه لوازم یدکی خودرو آغاز می‌شود.

بیش از ۶۵ هزار نفر بدون ضامن از وام‌های خرد استفاده کرده اند
‏وزیر اقتصاد گفت: بر اساس گزارش بانک های دولتی، طی ۳ هفته اخیر بیش از ۶۵ هزار نفر ‎بدون ضامن از وام های خرد استفاده کرده‌اند.

هک رمز دوم پویا ۸۵ درصد کاهش یافت/مردم مراقب بدافزار‌ها باشند
مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی گفت: مردم حتما باید در خصوص عدم نصب نرم‌افزار‌های ناشناس روی گوشی موبایل مراقب باشند، ۱۵ درصد این هک‌ها مربوط به مراقبت خود مردم در حوزه فیشینگ است.

اتصال دو میلیون و ۴۲۶ هزار دستگاه کارتخوان بانکی به سامانه مودیان مالیاتی
رئیس مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه‌های فروشگاهی از اتصال دو میلیون و ۴۲۶ هزار دستگاه کارتخوان بانکی به پرونده مالیاتی خبر داد.

اخطار وزیر اقتصاد به بانک‌هایی که سفته و برات الکترونیک را اجرا نمی‌کنند
خاندوزی گفت: اجرای سفته و برات الکترونیک در بانک‌های مشمول اجرایی شده و تنها یک بانک اجرای برات و سفته الکترونیکی را روی سایت خود بارگذاری نکرده که اخطار به آن ها داده شده است.

قیمت بلیت هواپیما به کف نرسیده، سقف را هم شکست!
گرچه قرار بود مسافران افزایش قیمتی در حوزه هوایی تجربه نکنند، اما بررسی‌های میدانی حاکی از آن است که نرخ بلیت‌ هواپیما در آستانه روز پدر افزایش یافته است.

برای کمک به کشاورزان سیب بخرید
ساداتی نژاد گفت: برای نخستین بار، تمام ۶۴ میلیارد تومان سیبی که از سوی وزارت جهاد کشاورزی خریداری شده، تسویه شد و هیچ بدهی وجود ندارد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرغ قطعه بندی شده بلیت هواپیما رمز دوم پویا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۴۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • تورم نقطه به نقطه فروردین ماه اعلام شد
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز