Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اقتصادنیوز، بازدهی دلار از ابتدای شهریور حدود ۴۰ درصد بوده است؛ حال آنکه از ابتدای سال تا اول شهریور هم تقریبا به همین میزان رشد کرده بود.  

خرید سکه پرریسک‌تر است یا دلار؟

سوال مهم این است که روند افزایشی تا چه زمانی ادامه خواهد یافت؟ به احتمال زیاد، ‌امروز یکشنبه ۲۷ مهرماه بازار تحت تاثیر شکست مرز مقاومتی انتهای هفته قبل، با افزایش قیمت معاملات خود را شروع خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این نقطه نوع قیمت‌گذاری صرافی‌های بانکی اهمیت خواهد یافت. باید دید بازارساز کانال ۳۲ هزار  تومانی را به رسمیت می‌شناسد یا در کانال پایین‌تر اقدام به عرضه ارز خواهد کرد. در صورتی که بازارساز خود را با قیمت بازار هماهنگ کند، چنین تصوری در بازار ایجاد می‌شود که بازارساز از بالا رفتن قیمت هراسی ندارد؛ این موضوع احتیاط را برای بازیگران ارزی بالاتر می‌برد، ‌چرا که آن‌ها نمی‌خواهند در قیمت‌هایی خرید کنند که نزدیک به نرخ بازارساز است. آنها می‌دانند این نوع عرضه می‌تواند به ریزش یکباره قیمت‌ها منجر شود.  

نشانه‌های ریسک حداکثری در قیمت دلار | بازار ارز از تب و تاب می‌افتد؟

مساله مهم‌تر برای روز جاری، قیمت حواله درهم است. درهم به نزدیکی مرز مهم ۹ هزار تومانی رسیده است و در صورتی که زیر این مرز باقی بماند، دلار توان رفتن به سوی کانال ۳۳ هزار تومانی را نخواهد یافت.  

پیش‌بینی قیمت دلار تا انتخابات آمریکا

کمتر از ۲۰ روز تا انتخابات آمریکا باقی مانده است؛ به نظر می‌رسد، در این فاصله خبرهای سیاسی اهمیت بیشتری پیدا کنند و برخی از معامله‌گران هم از خریدهای قبلی خود کسب سود خواهند کرد. در شرایط کنونی ورود به بازار پرریسک است ولی روند قیمتی هفته‌های گذشته و بازدهی وسوسه‌انگیز ۴۰ روز اخیر، شاید گروهی را وسوسه کند که به سمت خرید دلار رو بیاورند. با این حال، بازارساز در صورتی که به جای افت قیمت، هدف خود را مدیریت نوسان در همین کانال ۳۲ هزار تومانی بگذارد، به احتمال زیاد به مرور می‌تواند سفته بازان را از بازار خارج کند. مدیریت نوسان پیامی به سفته بازان است که دلار دیگر ارزش سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت ندارد. نوسانات زیاد در هفته جاری توجه‌ها را بیش از پیش به بازار ارز جلب می کند.  

با این حال، هر چقدر به انتخابات آمریکا نزدیک‌تر شویم، به احتمال زیاد حداقل از سرعت افزایش کاسته خواهد شد و حتی احتمال بیشتری برای افت قیمت‌ها وجود دارد. در نزدیکی انتخابات، برخی از معامله‌گران ریسک نکرده و دلار خود را خواهند فروخت. گروهی هم صبر کرده و تقاضای خود را به بعد از آشکار شدن نتیجه انتخابات موکول می‌کنند.

کد خبر 558044 برچسب‌ها ارز - بازار داخلی دلار آمريكا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ارز بازار داخلی دلار آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۰۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • با اجرای مالیات برعایدی سرمایه بساط سفته بازی جمع می‌شود
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کف قیمت نفت در ۸۰ دلار محکم شد